Côte d'Azur

Zuid Frankrijk, de streek in Frankrijk met zijn prachtige natuur en niet te vergeten zijn fantastische keuken. In de 19de eeuw werd in de betere kringen van Europa opeens gesproken van een magisch land waar het nooit winter was. Sindsdien is de Côte d'Azur altijd in trek gebleven. Azuurblauw is de kleur van deze streek. Zo licht dat de zee onmerkbaar overgaat in de lucht. De Franse Rivièra is het hele jaar door gewijd aan zomers genot. Tussen Saint Tropez en Menton volgen zich elk jaar 3.000 evenementen op die al uw wensen vervullen en uw vakantie in deze regio, de Côte d'Azur, tot een succes maken.

Op slechts 1350 km van Utrecht komt u in een gebied waar natuur en zee elkaar ontmoeten, de Europese hotspot van bekende mensen. Dus geniet van alles om u heen en beleef het gevoel...!
Bezoek de gezellige kleine franse dorpjes en geniet van de mensen. Het lekker slenteren over de wekelijkse markt, snuffelen op de plaatselijke brocante, dagelijks een partijtje pétanque onder de plataanbomen en uiteraard een goed glas wijn op één van de vele terrasjes, maken uw verblijf in Frankrijk onvergetelijk.

Lees meer